Cassiopeiastars cecilie beck ny kæreste

Den 46-årige TV 2-vært Cecilie Beck er blevet klippet korthåret, og det må siges at klæde studieværten særdeles godt. Og den skal laves med brune ikke hvide ris. Herudover medvirkede hun i tv-serien Anna Pihls afsnit. Hun viser stolt sin nye frisure frem på det sociale Instagram på et billede, som billed-bladet har fået lov at bringe. Det bliver en rigtig storfamiliejul, lover den 47-årige nyhedsvært, der skal stå for ris à lamanden. Stor dag stor beslutning. TV 2-værten Cecilie Beck glæder sig til en dejlig fødselsdag med traditioner, tennis og TV, når hun mandag fejrer sin 47-års fødselsdag. Billed-Bladet, der dog ifølge Billed-Bladet kalder Lasse for skat, når hun taler med ham.

Cecilie og Lasse: Cassiopeiastars cecilie beck ny kæreste

Læs også, cecilie Beck: Fint nok at være single. Lasse Sjørslev røber med et smil, at han og kollegaen Karen-Helene Hjorth hjælper hinanden med at finde ny kæreste. "Ja - og det foregår helt venskabeligt og udramatisk skriver Cecilie Beck i en sms til. Cecilie Beck blev gift med journalisten Rasmus Tantholdt i Thailand.

Cecilie Bech drev: Cassiopeiastars cecilie beck ny kæreste

Gangbang party niedersachsen frau sucht fick 713
Travlhed i endetarmen stine kronborg bryster Se andre kendte kvinder med kort hår i galleriet herunder. Han er far til mine børn, og det har vi gjort nogle gange gør.
Barberet fisse gratis bøsse video Ægte thai massage tantra massage hillerød
cassiopeiastars cecilie beck ny kæreste Det fortalte parret til Billed-Bladet, da de var til Roskilde Festival sammen. Hverken Cecilie Beck eller eksmanden Carsten Lassen behøver at undvære deres børn til jul. Mar, kendte, farven gul hitter i moden, og kendte og kongelige kvinder ser skønne ud, når de får solen til at skinne. Allerede for tre måneder siden solgte parret deres villa i Gentofte for.751.000 kroner. Okt - TV 2 Den berejste og travle TV 2-korrespondent Rasmus Tantholdt kan fejre fødselsdag på farten.
Den første gang lesbisk dildo sex 794

Videos

Ny sexy british wife in holiday mule heels.

Cassiopeiastars cecilie beck ny kæreste - Nyskilte Tantholdt

Da Rasmus Tantholdts nye forhold til en af tv-kanalens ansatte blev en kendsgerning, valgte Caroline Boserup at tage en pause fra skærmen. Og det har de også gjort, men kun i venskabelig forstand. Dec, tV 2, det var det helt nære, som gav nyhedsværten den største oplevelse i det forgangne. Sangerinden Lene Nystrøm Rasted er også en kvinde, der sværger til kort hår. Tidligere TV-vært Søren Kaster.

SE billedet: Cassiopeiastars cecilie beck ny kæreste

Cecilie Beck er blevet skilt, cecilie Beck kunne i sommer meddele, at hun skulle skilles fra sin ægtemand igennem seks år, Rasmus Tantholdt. De var alle kollegaer på TV2, men sidste forår blev begge seksiseuraa hämeenlinna sexwork girl fin par skilt, og et halvt års tid efter viste det sig, at Rasmus Tantholdt og Natasja Crone havde fundet kærligheden. Skilsmissen skete dog i al venskabelighed, lød det fra det tidligere ægtepar, der altså havde valgt at afslutte deres i alt ni år lange samliv. Forandring fryder, de efterfølgende kommentarer til Cecilie Becks opdatering er ikke til at tage fejl af, for mange roser hendes nye stil. Et par år efter fandt han sammen med skuespilleren Ilia Swainson og hun med korrespondenten Rasmus Tantholdt. Rasmus Tantholdt og Cecilie Beck har ingen fælles børn, men Cecilie Beck har to piger fra et tidligere ægteskab. For første gang siden jeg var 8 år har jeg #kortgarn, skriver Cecilie Beck i teksten. De er begge kendt fra TV 2, hvor Cecilie Beck er nyhedsoplæser og Rasmus Tantholdt som krigskorrespondent rapporterer fra verdens brændpunkter. De sværger alle til det korte hår, som det langt fra er alle kvinder, der kan bære, men som de har gjort til deres egen stil. . Læs også, natasja Crone og Rasmus Tantholdt: Der bliver intet bryllup - Vi researcher lidt for hinanden. Nyhedsværten Cecilie Beck overraskede seerne og sprang ud som sangstjerne under showet TV 2 017: De største øjeblikke. Læs også, cecilie Beck om Tantholdt: Lettere brud. Rasmus Tantholdt og Cecilie Beck er gået fra hinanden. 8-10 (sendt på TV 2 2006). Jul - TV 2 TV-korrespondenten Rasmus Tantholdt bekræfter over for billed-bladet, at han skal skilles fra kollegaen Cecilie Beck. LÆS OGSÅ: Bagedyst-Kirsten afslører: Her har jeg fundet min kage-inspiration. Foto: Birger Storm 1 / 10 "Aftenshowet"-værten Lise Rønne bærer også en fin korthårsfrisure. Nov - TV 2 TV-værten Cecilie Beck er blevet klippet korthåret og viser stolt sin nye frisure frem på de sociale medier. Galleri: Kendte kvinder med kort hår "Go' Morgen Danmark"-værten Louise Wolffs blonde hår et klippet helt kort, og det står godt til hendes ansigt. Har været med til at lave DR1-programmerne Søndagsmagasinet og Rapporten samt DR2-programmet Indefra og DR2-nyhedsudsendelsen Deadline. Jeg skal finde en i det virkelige liv.

Om cassiopeiastars cecilie beck ny kæreste

Se alle indlæg af cassiopeiastars cecilie beck ny kæreste →

En kommentar til “Cassiopeiastars cecilie beck ny kæreste”

  1. Cecilie Beck og Lasse Sj rslev. Det er dog kun som venner.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *