Massagepiger aalborg rejsemakker søges

massagepiger aalborg rejsemakker søges

Jeg elsker Østrig og har været der utallige gange, men der er stadig mange steder i landet, jeg gerne vil.eks. Det der er vigtigst for mig er eget værelse og bad og centralt beliggenhed. Og hoteller i alle prisklasser. (lige for en orden skyld er jeg heteroseksuel). Første gang i Kolding! Vælg fødselsår, allerede medlem? Jeg har for mange år siden besluttet, at jeg vil besøge samtlige lande i Europa, også de små, og det går helt fint til. Positiv indstilling og ikke ryger. Inviter til samtale, tekstindhold, læs mere om vores privatlivspolitik og betingelser jeg accepterer den opdaterede privatlivspolitik og betingelser. Mvh Anita Ivankovic(dansker født på nord als) mail: anita2ivankovicatgmaildotcom tlf, hej, jeg søger rejseledsager(e) til lidt anderledes ture i Europa.

Massagepiger aalborg rejsemakker søges - Find rejsepartner

Som vi alle ved, så kræver det en rigtig god kemi og en del fælles interesser og gensidig respekt, når man rejser sammen. Der hvor jeg virkelig gerne vil være to af sted, er dels turen til Kina, Tibet og Indien, dels en autocamper-tur ned gennem Europa (ikke mindst en med-chauffør). Jeg er til aktiv ferie i DK og Europa-cykling og vandring. Hvis du har lyst til en dag at mødes og se om vi kunne blive mangeårige veninder, så skriv endelig uforpligtende til mig. 18:00, sri Lanka og Maldiverne.

Videos

Milky mama dirty talk plays with tits squirt milk tickle clit hairy. massagepiger aalborg rejsemakker søges

Massagepiger aalborg rejsemakker søges - Rejsepartner

Dette kan du læse mere om på denne side. JEG ER 29- årig flot og varm blondine Så kom forbi og nyde min skønhed. Tilbage til boblerne, da jeg er blevet rejselysten og har mulighed for at stikke af så kontakt mig.R.P. Hilsen Tommy "Kvinde, 61, søger rejseven til vandre-, cykle-, sejle-, langrendferier, gerne i kombination med storby besøg.". Jeg er ikke så god til engelsk. Vi har lavet et samarbejde med Ældresagen, hvor man kan rejse alene sammen med andre.

Om massagepiger aalborg rejsemakker søges

Se alle indlæg af massagepiger aalborg rejsemakker søges →

En kommentar til “Massagepiger aalborg rejsemakker søges”

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *