Gode jokes om mænd sex nordjylland

gode jokes om mænd sex nordjylland

Fordi, hver gang de får et hjørne, åbner de en grillbar. Svar: Så er der kun Aske tilbage. Først skal de slikkes, så skal de bankes, og så skal de sendes langt, langt væk! Det kan sagtens blive grimmere. Den har hul i hovedet, har aldrig penge i pungen, er ulækker fordi den spytter MEN også høflig fordi den rejser sig for damerne. Tjeneren: Vi venter blot på en gæst, der skal have den anden halve. Manden skal jo ha ilt til hjernen. Hvad er forskellen på en mand.T? 230 - I religionstimen i gymnasieklassen : Adam kom først Ja, det gør mænd jo altid. 262 - Hvorfor trækker blondiner gardinerne for når de er færdige med at bruge computeren?

Gode jokes om mænd sex nordjylland - Jokes om mænd

238 - Hvorfor er barnesengene så høje i århus? Hvorfor vejer gifte kvinder mere end enlige kvinder? Fordi det mindede for meget om, da far mistede kørekortet.

Videos

Porcona italiana godarsi scopare DA tutti.

Platte jokes: Gode jokes om mænd sex nordjylland

Hvorfor parrer flodheste sig under vandet? Jo, svarer manden irriteret, kan du ikke lægge det skide vasketøj sammen et andet sted?! Han har lært at man ikke må se ned på en arbejdsløs. 47 - Hvad kalder man en ged der dyrker sikker sex? Et ældre ægtepar var hos lægen for at få sat lidt gang i sexlivet. De kan ikke se det sjove i den.

Gode jokes om mænd sex nordjylland - Frække Jokes og

Du får 12 måneder! 121 - Hvad er ligheden mellem en dinosaurus og en rigtig mand? 46 - Tænker du meget over tingene? 138 - Hvad er forskellen på en blondiner og papegøjer? De er perfekte røvhuller. 26 - Hvad kalder man en blondine med to hjerneceller? 266 - Hvad er ligheden mellem en tyrker og en lygtepæl? En dag støder de sammen på Rådhuspladsen og flødebollerne vælter ud over det hele. En bange turist kigger rundt, og udbryder så Er der stadig flagermus i denne her grotte? 71 - Hvorfor kigger en munk aldrig ned, når han tisser? Hvor skal vi sove i nat! Og endelig en hvor han ville tabe sig 30 kg og som kostede.000. Hvad gør en hveps med økonomiske problemer? Fordi de ikke har råd til hjørneflag. De gik jo med blade! To blinde bøsser i en pølsevogn. 294 - Hvor mange arbejder i dette firma? I en kriminalroman, Alfred. Til den første kontrol kom hun alene til lægen. 228 - Jeg vandt en skoda i anden præmie i lotteri igår. Indsendt af Laura Lind. Lægen: Hvor er din mand? Jørgen Hjorting han er den eneste der har øre nok til 12 omgange. Hvorfor slår den sorte enke hanedderkoppen ihjel, når de har parret sig? Dem tillader skattevæsenet, at man trækker fra. Den tror den er dyrenes kogle!

Om gode jokes om mænd sex nordjylland

Se alle indlæg af gode jokes om mænd sex nordjylland →

En kommentar til “Gode jokes om mænd sex nordjylland”

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *