Smerter i underlivet under samleje gamle dreng

Jo, jeg har en bror, så jeg har set en tissemand før, men hans hænger ned hele tiden, og drengene i gangen, de har en, som de vifter med, ja ikke ham den ene, ham som hver gang må på toilettet, ham må stoppe med. Han råbte op og lovede os begge to landsens ulykker, hvis vi ikke lod ham gå med det samme. Hvad rager det dig, svarede han. Har du nogen sinde prøvet at få en rigtig røvfuld, spurgte jeg. Ja, det tænkte jeg nok, Frøken Jensen blev ivrig, og hænderne faldt nedover og greb om brysterne, som var det fugle, der greb efter bær. Med et snuptag fik jeg fat i den anden arm også, så jeg nu havde begge hans arme samlet på ryggen og spurgte Mette, om hun ville tage hans livrem, så vi kunne bruge den til at binde hans arme, og derefter satte vi ham. Frøken Jensen vidste, hvad det var, men ville høre, hvad Angelica kaldte det.

Sex noveller: Smerter i underlivet under samleje gamle dreng

Skal vi overgive ham til politiet og anmelde ham for trusler på livet og vold, eller skal vi give ham 40 klask i røven med min livrem? Mette, som datteren hedder, lå på gulvet, og manden sad oven på hende, medens han råbte, at sådan en luder bare kunne komme hjem og passe sit job, han havde løftet hånden til et nyt slag, men jeg greb den og vred den rundt til. Hun blev pirret af dette, Frøken Jensen, det mærkede hun, og hun rejste sig og kom over mod Angelica: Hvad har du ellers oplevet af drengenes opførsel? Mette tog en karklud, der lå på køkkenbordet og den proppede jeg i hans mund, derefter spurte jeg Mette om, hvilken straf han skulle have. Du sagde, de viftede med noget, hvad var det? Han mumlede noget med, at Mette var hans kone og bare havde at passe hjemmet.

Mexican Train Dominoes: Smerter i underlivet under samleje gamle dreng

Brysterne var spidse, og der var knopper på den, noget at tage på, og mere til. Frøken Jensens stemme var ru, og hun havde lagt sine hænder på Angelicas skuldre, og hun flyttede dem længere ned. Muligt, sagde jeg, men her har du ikke noget at gøre, og når du lægger hånd på en pige, fortjener du ikke at have hende i dit hjem. Ja, vi havde seksualundervisning med en ældre lærer, og han påstod, at vi var kommet med storken. Det ved jeg ikke, hvad der er passende, sagde hun. Så mente jeg, det var nok og rejste mig og gik ud i entreen. .

Om smerter i underlivet under samleje gamle dreng

Se alle indlæg af smerter i underlivet under samleje gamle dreng →

En kommentar til “Smerter i underlivet under samleje gamle dreng”

  1. Forfatter: Titel: Dato: Uddrag. Og med den indbydelse. Forfatter: Titel: Oprettet: Uddrag.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *