Jeg kan ikke komme kan man blive gravid efter menstruation

Var lige stoppet på p-piller (31/12-13) og er nu gravid 52 i første hug : -). Sikre dage ved regelmæssig cyklus? Føler mig bare snart lidt ud kørt af graviditets planlægning. November 2015 - 9:57 - af Anne Romanelli. Det er dog en udgift at købe ægløsningstest igen og igen, og metoden er ligeledes forbundet med usikkerhed. Hvis din menstruation rammer regelmæssigt, vil du med tiden kunne se, hvor mange dage der går imellem.

Jeg kan ikke komme kan man blive gravid efter menstruation - Gravid under menstruation

Når ægget løsnes, bevæger det sig gennem livmoderen. Spørgsmål, kære netdoktor, jeg er en pige på. For lidt over et år siden stoppede jeg med at tage mine p-piller, for at se om min menstruation kom regelmæssigt. Men tænk positivt, at dig og din kæreste nu er bevidst om hvornår der burde være bedst chance for at lave en lille. Tusind tak for dit svar :-) har testet idag og den var negativ. Ofte 14 dage efter.

Videos

StrapOn Pegging scene with blonde teen babe fucking man in his ass prostate stimulation.

Kan: Jeg kan ikke komme kan man blive gravid efter menstruation

Er det sådan, jeg skal forstå dig? Vi har tit sex, også imens og lige efter menstruation. Du kan downloade en app til din telefon, som du bruger sammen med et termometer. Sikre perioder er derfor ikke en hundrede procent skudsikker metode. Jeg har haft en fast partner i.

Om jeg kan ikke komme kan man blive gravid efter menstruation

Se alle indlæg af jeg kan ikke komme kan man blive gravid efter menstruation →

En kommentar til “Jeg kan ikke komme kan man blive gravid efter menstruation”

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *