Modne damer dk blod efter samleje

Af praktiserende læge. Det vil være en fordel, hvis du fører et blødningsskema, hvor du skriver dato og styrke for dine blødninger og markerer eventuelle pletblødninger. Såkaldt kontaktblødning, altså blødning ved samleje, som havde stået på et halvt års tid. Blødning ved samleje er aldrig normalt, men i de fleste tilfælde er der tale om ufarlige celleforandringer på livmoderhalsen, som kan behandles kun i sjældne tilfælde skyldes vaginal blødning kræft. Dette gælder især for kvinder, der endnu ikke er i overgangsalderen. Hos mange kvinder kan blod ses efter det første samleje. Jun 7:42, ung babysitter Chelsea Zinn dyrker sex med både manden og konen i huset.

Blødning efter samleje: Modne damer dk blod efter samleje

Betændelse i livmoderhalsen ( cervicitis livmoderkræft, voldsom sex, blod i sæden, hormonbehandling eller orale præventionsmidler såsom p-piller og minipiller Betændelse i æggelederne ( salpingitis ) Hvornår bør man opsøge læge? Menoragi er hyppig og ses hos 20 af kvinder i alderen 30-50. Metroragi er hyppig og ses hos 20 af kvinder i alderen 15-20. Findes der tegn på kræft i livmoderen vil du blive behandlet ifølge fastlagte retningslinjer. Jeg formoder, at du nu er hjemme igen, så nu bør du tale med din læge. Derfor bør undersøgelserne udføres.

BLØdning efter samleje: Modne damer dk blod efter samleje

Ved metroragi er tidsintervallet mellem menstruationer helt uregelmæssigt eller kvinden har pletblødninger mellem regelmæssige blødninger. At finde årsagen og udelukke alvorlige sygdomme og tilstande. Ved vedvarende generende uregelmæssige blødninger, kan kvinder i overgangsalderen søge læge. Moralen er: Kontakt blødning skal altid tages alvorligt). Jeg føler desuden at jeg skal på toillettet hver halve time men min blaere er tom. Jeg har en formodning om at dette kan være pga min kæreste og jeg i en periode på ca 5-6 dage ikke havde samleje og da det vi så endelig havde følte jeg en stor irritation umiddeltbart efter. Jeg foretog en kegleoperation. Det blødte ganske meget ved operationen, og det fik mig til at mistænke, at det måske alligevel var værre end først antaget. Venlig hilsen, poul Frimodt-Møller, speciallæge i urologiske sygdomme. Hvis jeg var sikker på, at det kun drejede sig om blod i sæden, ville jeg sige, at du skulle tage det helt afslappet, når du kun er 27 år gammel.

Om modne damer dk blod efter samleje

Se alle indlæg af modne damer dk blod efter samleje →

En kommentar til “Modne damer dk blod efter samleje”

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *