Museer i københavn gratis hvad betyder skål

museer i københavn gratis hvad betyder skål

LÆS OGSÅ: De 5 rundvisninger i børnehøjde. På toppen af en høj i Nordsjælland ligger Kronborg med udsigt til sundet, der skiller Helsingør. Du kan altså tage ind og se de mange værker og den flotte arkitektur helt gratis. Edvard Eriksens skulptur gør ikke meget væsen af sig, men den yndige havfrue form. Leder du efter et sted i København, hvor du kan stille din kulturelle nysgerrighed uden at skulle af med en stor formue? Børn under 18 kommer gratis ind alle dage. Børn under 16 år har altid gratis entre. Læs mere Frilandsmuseet Frilandsmuseet er tilknyttet Nationalmuseet, og det er et af de største og ældste åbne museer i hele verden. museer i københavn gratis hvad betyder skål

10: Museer i københavn gratis hvad betyder skål

Museet har ikke ændret sig meget siden og står stort set, som det orignalt blev bygget tilbage i 1848. Læs mere Zoologisk Museum Gå på opdagelse blandt mammutter, moskusokser, hvaler og hvalrosser på Zoologisk Museum i København. Børnehusets aktiviteteter er åbne tirsdag-søndag.

Museer i københavn gratis hvad betyder skål - 10 gratis

København byder på en række museer, der tilbyder gratis adgang til diverse udstillinger kunst og kulturelle oplevelser. Derudover byder museet på møbler, porcelæn, malerier, kineserier og værker af Willumsen og Hammershøi. Læs mere, den Blå Planet, den Blå Planet, Danmarks Akvarium er Nordeuropas største akvarium med syv millioner liter vand - og tilbyder en unik oplevelse for børn og voksne. Hver dag er der nemlig fri adgang til de åbne værksteder, hvor børn mellem 4 og 16 år kan male, tegne, modellere med udgangspunkt i museets aktuelle udstillinger og samling. Oplev Jordens og Danmarks dyreliv fra fortid til nutid og besøg Naturhistorisk Laboratorium hvor. Louisianas kunstformidlere guider børnene til at udfolde sig massage i nordjylland bryster på stranden med de tilgængelige materialer, der er sponsoreret af Panduro. . Med de mange muligheder for gratis kulturelle oplevelser i København, kan du således nyde en hel kulturel dag i København uden at skulle af med en øre. En Islamisk Samling, en Ældre Europæisk Samling og den Nyere Danske Samling. Århundrede i storslåede omgivelser. Det er et perfekt sted at slutte en lang dag. Børn under 18 år: Gratis 1 barn 1 voksen:. Tivoli, statuen af, den Lille Havfrue og fristaden, christiania.

Om museer i københavn gratis hvad betyder skål

Se alle indlæg af museer i københavn gratis hvad betyder skål →

En kommentar til “Museer i københavn gratis hvad betyder skål”

  1. Samme princip er der på Thorvaldsens. Her har vi samlet 10 museer.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *