6 Articole de mobilier care merita sa le cumperi si la mana a doua

Covoarele

In cazul in care nu stiai, covoarele sunt considerate piese de mobilier. Acestea nu lipsesc din nici o locuinta, dar un covor elegant va face cu adevarat diferenta fata de unul banal pe care il vezi in orice locuinta. Vei putea gasi atat modele simple, cat si unele mult mai complexe, lucrate manual. Este foarte important sa alegi covorul in asa fel incat sa se potriveasca cu restul obiectelor de mobilier din casa ta. Inainte de a il folosi este indicat de asemenea sa il duci la curatatorie, dupa care va arata ca nou.

Tablourile si picturile

Intr-un magazin care vinde antichitati si opere de second-hand ai sanse foarte mari sa gasesti tablouri si picturi deosebite. De multe ori vei avea ocazia sa faci o adevarata ocazie si sa cumperi un tablou celebru la pretul unui chilipir. Probabil ca magazinele de mobila second-hand Sibiu sunt cea mai buna idee atunci cand vrei sa iti decorezi locuinta cu opere de arta, fara a aloca un buget prea mare acestei activitati. In cazul in care panza tabloului este in stare foarte buna, dar rama are mici defectiuni nu trebuie sa iti faci griji, deoarece aceasta se inlocuieste cu usurinta la un atelier de specialitate.

Tabureti

Exista o multime de moduri in care poti folosi un taburet in locuinta ta, aceasta piesa de mobilier fiind una foarte utila. In plus, poti sa il muti dupa bunul plac, cu usurinta, asa incat nu trebuie sa il ti intr-un singur loc. Cele mai multe persoane folosesc taburetii pe hol, unde se incalta, dar acestia pot avea si alte roluri. Verifica cu atentie daca taburetul pe care il cumperi are in interior spatiu de depozitare sau nu.

Scaunele

Vei avea nevoie de scaune atat in bucatarie unde iei masa in fiecare zi, cat si in living room sau in birou. Atunci cand achizitionezi scaune second-hand protejezi mediul inconjurator pentru ca practic reciclezi produse deja folosite si nu cumperi altele noi. In plus, ai ocazia sa oferi o nota luxurianta locuinte tale, cu ajutorul scaunelor elegante din lemn sau tapitate.

Consolele pentru hol

Mobilierul holului este un factor foarte important, fiind primul lucru pe care il zareste orice persoana care intra in locuinta ta, observa cei de la site-ul www.mobila-second-hand.ro. Astfel, pentru holuri recomandam utilizarea de mobilier din lemn, care este foarte elegant. Chiar daca piesa de mobilier pe care o alegi este veche, aceasta poate fi slefuita si finisata cu usurinta.

Canapele

Nu in ultimul rand, mai trebuie sa amintim si canapelele, obiecte de mobilier pe care le folosesti in fiecare zi in camera de zi a locuinte. La magazinele de obiecte de mobilier second-hand poti gasi canapele in stare foarte buna. Majoritatea sunt deja tapitate, dar poti sa schimbi tapiteria dupa bunul plac, daca gasesti o canapea foarte comoda. In general, lumea isi schimba canapelele atunci cand nu se mai potrivesc cu decorul locuintei, chiar daca inca se afla in stare foarte buna.

In concluzie, ai putea ramane surprins de ce mobilier vei gasi in magazinele second-hand. Cu toate acestea, va trebui sa ai multa rabdare si sa faci mai multe drumuri pana cand vei reusi sa achizitionezi exact piesa de care ai nevoie. Cu toate acestea, va merita din plin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *