De ce nu merita sa va curatati chimic hainele acasa

Pot provoca daune permanente

Trusele de curatare chimica la domiciliu pot indeparta unele tipuri de pete. Cu toate acestea, ele nu se potrivesc cu petele pe baza de ulei si altele care sunt greu de tratat. Daca incercati sa curatati hainele patate acasa, uleiul sau murdaria s-ar putea fixa in tesatura, facand petele mai greu de indepartat. Folosirea unui serviciu de curatatorie chimica este modalitatea usoara de a va asigura ca petele sunt indepartate profesional, astfel incat sa nu trebuiasca sa va aruncati hainele.

Creeaza pete

Trusele de curatare chimica la domiciliu pot chiar lasa o pata pe hainele nepatate anterior. Unii oameni termina procesul acasa, doar pentru a gasi pete intunecate pe tesatura. Unii utilizatori au avut succes in indepartarea noilor pete, in timp ce altii au fost fortati sa arunce hainele. Va plac hainele care au nevoie de curatare chimica, asa ca nu este un risc care merita asumat.
Daca va curatati hainele acasa, ati putea ajunge sa irositi bani atunci cand trebuie sa inlocuiti articolele din garderoba.

Dauneaza ornamentelor

Curatatorii profesionisti inteleg provocarile ingrijirii tesaturilor cu ornamente. O miscare gresita poate deteriora ornamentele, stricand haina. Din acest motiv, au o grija deosebita pentru a se asigura ca articolele de imbracaminte arata ca noi dupa curatare. Cand utilizati un kit de curatare chimica la domiciliu, riscati sa deteriorati articolele de imbracaminte decorate.

Ornamentele ar putea cadea, obligandu-va sa platiti pentru a repara haina. In loc sa cheltuiti banii pentru a va repara hainele, trimiteti-le la un serviciu de curatatorie si spalatorie haine Suceava. Apoi, hainele dvs. vor fi curatate corespunzator prima data, economisind bani pe termen lung.

Pungile slabe distrug hainele

Nu doriti sa aruncati numai hainele in uscator fara protectie. Din pacate, multe truse de curatare chimica la domiciliu includ pungi subtiri care sunt susceptibile la gaurire. Numerosi clienti s-au plans ca au deschis uscatorul, doar pentru a constata ca geanta este despicata si hainele zboara in jur. Daca hainele se prind de fermoare sau de ornamente, acestea se pot deteriora.

Cand utilizati servicii profesionale de curatatorie chimica, nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu acest lucru. Curatatoria locala va va proteja toate articolele de imbracaminte pentru a preveni rupturi si gaurriri in timpul procesului de curatare. Nu trebuie sa va faceti griji ca hainele dvs. se vor rasturna cu alte articole de imbracaminte atunci cand utilizati un serviciu profesionist. De asemenea, nu trebuie sa va faceti griji ca echipamentele slabe va pun hainele in pericol.

Evitati aceste probleme cu un serviciu profesional de curatare chimica

Dupa cum puteti vedea, nu va puteti astepta la calitate daca va curatati singur hainele chimic. Daca doriti articole de imbracaminte proaspete, curate, care isi mentin forma, este logic sa apelati la servicii profesional de curatatorie chimica.

Nici macar nu trebuie sa inmanati dvs. hainele. In schimb, programati un serviciu de livrare de curatatorie chimica care sa se ocupe de tot pentru dvs. Valetul va va ridica hainele de la casa sau de la birou, le va duce in graba la unitate si apoi vi le va livra cand au terminat. Cand utilizati acest serviciu, puteti economisi timp si bani, deoarece nu va trebui sa va faceti griji cu privire la inlocuirea articolelor de imbracaminte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *