Sfaturi pentru a conduce cu succes o afacere de service / vanzari telefoane mobile

Modalitati si posibilitati de crestere a retentiei clientilor pentru compania dumneavoastra de reparatii/vanzari telefoane mobile

Clientii iubesc afacerile care acorda atentie fiecarei nevoi ale lor. De asemenea, iubesc o afacere care pastreaza o relatie deschisa, si ramane in contact cu acestia. Aceasta mai ales datorita faptului ca marile companii – datorita cantitatii enorme de clienti pe care le au – intra rareori in legatura cu acestia, pierzand astfel o parte a clientelei. Este exact motivul pentru care dumneavoastra, ca si competitor, puteti alege sa va cresteti clientela prin pastrarea unui contact permanent inainte, in timpul si dupa finalizarea vanzarii de produse sau servicii catre consumatori.

In afara de mentinerea unei legaturi stranse cu clientii, va trebui sa le oferiti produse si servicii de valoare pentru banii pe care acestia vi-i dau, astfel incat respectivii clienti sa poata continua sa revina de fiecare data cu placere la afacerea dumneavoastra de service reparatii GSM sector 3. Aceasta inseamna ca e obligatoriu sa le oferiti servicii excelente, astfel incat sa nu aiba alta posibilitate decat sa se intoarca.

Un telefon mobil este un gadget care a inspirat progresul in domeniul tehnologiei si prin urmare, este un obiect care a crescut considerabil concurenta atat pentru cei noi intrati pe piata, cat si pentru intreprinderile deja stabilite. Pentru a conduce cu succes acest tip de afacere, va trebui sa ramaneti proactiv in ceea ce priveste furnizorii de servicii de telefonie mobila pe care ii veti oferi clientilor. Asigurati-va ca compania dumneavoastra lucreaza doar cu cele mai bune firme din domeniu.

De asemenea, trebuie sa va asigurati ca oferiti servicii excelente clientilor dumneavoastra, si ca pastrati o legatura buna cu acestia inaintea, in timpul si dupa incheierea vanzarii, pentru a va asigura ca rata de pastrare a clientilor este suficient de ridicata. Acest lucru ar ajuta la mentinerea afacerii dumneavoastra in timp ce cautati strategii pentru a atrage mai multi clienti catre serviciile companiei.

In cele din urma, va trebui sa ramaneti proactiv si sa puteti rezolva intr-un timp scurt peste 90% din problemele pe care le pot avea clientii dumneavoastra. De asemenea, trebuie sa aveti in permanenta cunostinta de schimbarile si noutatile ce pot aparea in industriile de telefonie mobila, precum si noile tendinte din domeniul de service telefoane.

Odata ce veti obtine o relatie de afaceri sanatoasa cu ei, acestia va pot oferi sfaturi si idei care ar putea ajuta afacerea dumneavoastra si veti putea astfel sa va multumiti clientela. Este foarte important ca fiecare afacere sa aiba o relatie buna si constructiva cu furnizorii sai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *