La ce sa fiti atent cand doriti sa cumparati mobilier second hand

Mobilierul din metal este usor de refacut

Mobilierul din fier forjat sau aluminiu este frumos atunci cand este renovat. Cand gasiti mobilier din metal la mana a doua, ganditi-va la potential, mai degraba decat la cum arata. Indepartati rugina si revopsiti cu un strat durabil de pudra de vopsea de exterior special conceputa pentru acoperirea mobilierului din metal. Veti fi surprins cum un nou strat de vopsea va da viata noii dumneavoastra descoperiri.

Este posibil ca mobilierul pentru copii sa fi fost retras

Fiti atenti cand cumparati mobila second hand pentru copii. De multe ori mobilierul este de regula deteriorat, iar proprietarul a vrut sa scape de el. O alta idee importanta de retinut este ca ar fi putut fi deteriorat si reparat, dar nu corect.

Nu treceti cu vederea descoperirile din gunoi sau deseuri

Acest lucru nu inseamna sa cautati prin tomberoane si sa iesiti plin de gunoi! Caminele, apartamentele si noaptea dinaintea preluarii cosului de gunoi in multe cartiere este un loc bun pentru a gasi mobilier second hand care poate fi inca in stare buna. De multe ori chiriasii se muta sau chiar mai rau, sunt evacuati si totul merge pe trotuar!

Mobilierul „care necesita asamblare” poate sa nu fie dificil de asamblat

Mobilierul pe care sa-l ansamblati este o alternativa buna si economica la cumpararea mobilierului scump de firma. Totusi, atunci cand cautati mobilier in locatii second-hand, fiti atenti la mobilierul care a fost asamblat. De multe ori, mobilierul poate nu are toate piesele sale originale, sau este posibil sa nu aiba structura originala ca atunci cand a fost asamblat pentru prima data.

Asigurati-va ca refinantati mobilierul vechi pentru noul sau scop

Doriti sa luati un sifonier vechi si sa il folositi ca chiuveta de baie? Aceasta idee apartine celor mai noi tendinte si functioneaza frumos in special pentru mobilierul antic si cel mai vechi. Asigurati-va ca ati refacut lemnul intr-un finisaj impermeabil, remarca www.mobila-la-comanda.ro. Refacerea mobilierului este o idee minunata, dar nu trebuie sa va distrugeti „noua” relicva gasita.

Conduceti un vehicul suficient de mare pentru a va transporta mobilierul

Una dintre cele mai mari greseli pe care le-ati putea face este sa nu fiti pregatiti sa va luati acasa mobilierul. Multe magazine va vor tine marfa timp de cateva zile, in timp ce altele va vor cere sa va luati mobilierul in acea zi. Daca stiti ca veti cumpara o canapea, asigurati-va ca aveti un camion gata sa va transporte mobilierul. Nu v-ar placea sa gasiti ceva care este „perfect”, dar sa nu-l puteti duce imediat acasa.

Mai intai verificati comerciantii cu amanuntul care inchiriaza mobila

Inainte de a cauta in tot orasul un loc bun pentru a gasi mobila la mana a doua, verificati comerciantii cu amanuntul de mobila care inchiriaza mobila corporatiilor. Aceste piese de mobilier sunt de obicei putin folosite si, de multe ori, acesti comercianti cu amanuntul vand pentru a scapa de inventarul lor. Mobilierul second hand de aceasta provenienta de regula nu este uzat de proprietarul anterior. Clientii corporatiei inchiriaza uneori mobilier pentru cateva luni, si apoi il returneaza comerciantului.

1 thought on “La ce sa fiti atent cand doriti sa cumparati mobilier second hand

  1. Mobila second hand de calitate (de provenienta din Germania, de exemplu) este clar o solutie atunci cand bugetul este mai firav. Eu am luat o biblioteca acum 1o ani si inca o folosesc, e in stare perfecta, si mult mai solida decat prostiile astea moderne din PAL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *