5 destinatii de descoperit in vara aceasta

In aceasta vara ti-ar placea sa calatoresti cat mai mult. Iata cinci destinatii care pe langa faptul ca sunt perfecte pentru vara sunt si destul de accesibile ca pret.

Lisabona

Lisabona este destinatia ideala pentru un citybreak. Extrem de accesibila ca pret, cu un timp foarte frumos de la sfarsitul primaverii pana la sfarsitul verii, Lisabona este un oras atragator, special: colorat, festiv si original. Nu uita sa testezi faimosul cod. Concerte gratuite, animatii…vara este momentul perfect pentru a descoperi atmosfera orasului.

Bruges

Bruges este cel mai turistic oras din Belgia. Centrul sau istoric este clasat in patrimoniul mondial Unesco. Supranumit Venetia de Nord datorita celor 80 de poduri Bruges le ofera ocazia vizitatorilor sa descopere un stil arhitectural foarte bine conservat. Bruges este un oras perfect pentru pietoni.

Dresda

Un oras german fermecator, situat in apropiere de Berlin. Cu peste 50.000 de locuitori, Dresda a stiut cum sa se reconstruiasca dupa teribilul bombardament din 1945, din timpul celui De-al Doilea Razboi Mondial. Dresda este o destinatie atipica si romantica care poate fi descoperita in totalitate in 2-3 zile.

St. Petersburg

St. Petersburg este un oras ce nu trebuie ratat in timpul unei vizite in Rusia. Capitala Rusiei timp de 200 de ani, St. Petersburg este, la fel ca Bruges, considerat Venetia de Nord deoarece numara numai putin de 90 de canale si rauri. Peste 200 de muzee, 70 de parcuri, 100 de teatre…nu ai cum sa te plictisesti. St. Petersburg este un oras faimos pentru viata sa de noapte, extrem de animata dar si celebra noapte alba.

Sevilia

Bine ati venit intr-unul din cele mai insorite orase din lume. Cu 3000 de ore de soare pe an, Sevilia este al patrulea oras ca marime din Spania, un oras extrem de apreciat datorita stilului sau unic.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *