Cum iti alegi bancurile?

Sfera bancurilor este foarte larga si exista bancuri si bancuri tari pentru oricine. Cum iti alegi insa bancurile pe care le citesti? Ei bine, unii aleg bancurile pe care le citesc in functie de societatea in care traiesc in fiecare zi. Moldovenii nu vor suporta, exemplu sa auda bancuri cu moldoveni din gura unor olteni, iar fenomenul este si invers. Asadar, oamenii dintr-o anumita regiune a tarii vor prefera sa citeasca bancuri cu aceia care sunt din alte parti.

Alege-ti acele bancuri care te fac pe tine sa zambesti, indiferent ca e vorba de bancuri cu moldoveni, olteni sau oseni. De asemenea, exista bancuri cu romani, francezi sau germani si se pot dovedi a fi chiar amuzante. Cel mai bine ar fi sa arunci o privire peste lista cu bancuri tari de pe internet, sa citesti cate putin din toate categoriile. Unii s-au oprit in timp la bancurile cu Chuck Norris si au inceput sa le spuna tuturor prietenilor, dar poate fi obositor sa alegi mereu acelasi personaj pentru glumele tale. Mai gandeste-te si la bancuri cu Bula sau bancuri tari cu animale ori Alinuta.

Atunci cand te gandesti la bancuri, poate ar fi bine sa cauti bancuri mai vechi. Astfel vei constata cum s-a schimbat perceptia oamenilor de-a lungul timpului, ce modificari au existat in societati, dar si care sunt modalitatile de ridiculizare a anumitor situatii. Ceea ce se incadra in lista cu bancuri tari de acum o suta de ani, cu siguranta astazi nu va mai prezenta o atat de mare importanta. La fel se intampla si in cazul acelor bancuri tari sau bancuri cu Bula care exista astazi. Peste ceva ani, in locul lui Bula poate va aparea un Strula care sa fie la fel de cunoscut si care sa fie mai comic, mai hazliu si mai preferat de oameni.

Barbatii vor prefera, in general bancurile cu femei sau mai bine zis bancurile in acestea sunt ridiculizate. Bancurile cu blonde au devenit deja celebre. Daca la inceput blondele se suparau pentru ca erau incluse de multe ori in categoria cu bancuri tari, acestea au inceput in timp sa guste insa glumele si chiar sa spuna si ele bancuri cu blonde. Bancurile cu animale sunt, de cele mai multe foarte hazlii si amuzante, avand insa conotatii cam deochiate. In randul bancurilor tari se mai numara si acele bancuri cu soferi. E clar ca soferilor le va face placere sa citeasca bancuri cu soferi in care acestia sunt ridiculizati, dar cel mai probabil fiecare va zice “Ia uite si la asta”, fara sa-si puna problema ca intr-o zi ar putea citi un banc ce poate ilustra chiar o situatie in care a fost el.

Nu exista un sablon care sa-ti indice cum sa alegi bancurile, dar e clar ca exista preferinte din partea unora sau a altora. Cel mai bine ar fi sa te uiti la toata lista cu bancuri de pe internet si sa alegi de-acolo, in functie de ceea ce crezi ca te amuza. Pe unii nu-i amuza, de exemplu acele bancuri cu animale sau chiar bancurile cu Chuck Norris. Cert este ca bancurile, in general provoaca ras, o stare care atrage dupa ea numai efecte pozitive si benefice, atat pentru performantele profesionale, cat si intelectuale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *