Cum sa ne tinem bebelusii ocupati in sezonul rece

Cu bebelusii este foarte mult de munca indiferent de sezon. Ei au nevoie mereu de atentie speciala asa ca trebuie sa fim foarte atenti 24 de ore din 24 la tot ce se intampla cu ei. E bine sa avem mare grija sa nu pateasca nimic rau niciodata fiindca nu vrem sa aiba vreo problema. Pe tot parcursul sezonului rece bebelusii isi petrece mai tot timpul in patutul lor fiindca nu putem sa iesim zilnic la plimbare in parc. Nu poti sa scoti un bebelus in frig mai ales si cand bate vantul puternic.

Cel mai bine este sa ii tinem la caldura si sa le luam tot felul de jucarioare cu care se pot juca si isi pot ocupa timpul. Pentru camera copilului poti gasi o multime de produse interesante si pe Internet. Mie imi place mereu sa cumpar produse de pe siteuri unde stiu ca le pot cumpara cu incredere fiindca nu este nimic de proasta calitate. De aceea am ales mereu sa cumpar pentru bebelusul meu saltele si asternuturi de cea mai buna calitate. Nu doar noaptea, ci si ziua bebelusii trebuie sa isi ocupe timpul, si fiindca nu pot sa doarma incontinuu, trebuie sa le oferim jucarii foarte bune. Eu am ales sa ii iau si un premergator ca sa invete sa mearga. Asa are toata ziua de lucru si merge prin casa cu ajutorul premergatorului. E foarte bun si seara are o pofta nebuna de somn dupa ce toata ziua a facut carare prin casa cu premergatorul.

Nu prea ne place iarna dar nu avem ce face. Trece repede si putem merge din nou in parc la aer curat cu bebelusul. Pana atunci ii gasim de lucru prin casa si incercam sa petrecem cat mai mult timp alaturi de el. Si voi ar trebui sa faceti la fel si sa incercati sa faceti tot felul de jocuri cu cei mici. Ei trebuie sa isi dezvolte imaginatia de la o varsta frageda si sa fie mereu conectati la jocuri creative si din care pot invata o multime de lucruri interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *