Descopera Tanzania – O destinatie mai putin obisnuita pentru romani

Tanzania este o destinatie turistica privilegiata pentru cei care iubesc sa mearga in safari. Si putem sa intelegem perfect aceasta dorinta de a descoperi aceasta destinatie minunata – intinderi vaste populate de animale salbatice, o fauna salbatica….

Tanzania este o destinatie turistica plina de comori, este o comoara vie care ii face pe exploratori sa viseze mereu.

Alaturi de vecina sa Kenya, Tanzania este singura destinatie unde poti urmari un leu la vanatoare dimineata si unde poti sa te scalzi cu delfinii seara. Cele mai inalte pamanturi din Africa cu savana lor cat vezi cu ochii sunt un paradis pentru safari.

Aici vei putea descoperi si cele mia frumoase rezervatii de animale de pe continentul african. Parcul National Serengeti, cel al muntelui Kilimanjaro sau craterul Ngorongoro sunt cele care te vor fascina cu siguranta. Si nu numai. Zanzibar, cea mai celebra insula din largul Tanzaniei este si el un sit care merita sa fie descoperit.

Tanzania inseamna peste 15 parcuri nationale, cele mai intinse lacuri din lume, un arhipelag de corali, o fauna si o flora incredibila… ar fi pacat deci sa nu profiti de un sejur aici pentru a descoperi o destinatie de vis.

Mergi deci in Tanzania pentru a descoperi cele mai variate si mai mari spatii naturale, animalele salbatice si muntii vulcanici. O destinatie magica, o savana cat vezi cu ochii si niste peisaje pur si simplu de vis, feerice. Un safari in Tanzania inseamna descoperirea rezervatiilor naturale de aici dar si a animalelor salbatice.

Elefanti, gazele maiestuoase, girafe gigantice, zebre, dar si lei de temut, fiorosi… vei avea ce descoperi aici. O calatorie superba care va imbina aventura cu relaxarea. De la Serengeti la Zanzibar, dupa ce ai observat fauna salbatica si bogata, te vei scufunda in atmosfera orientala de aici cu plaje paradisiace.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *