Folie auto Sibiu – Merita sa instalezi pe autoturismul tau?

O folie auto va protejeaza atat pe dumneavoastra cat si autovehiculul dumneavoastra de efectele solare daunatoare. OAceasta filtreaza efectele daunatoare ale caldurii si razelor orbitoare solare, si in acelasi timp transmit lumina, oferind o priveliste mai clara si confortabila.

Aceste produse sunt proiectate pentru a asigura aspect, performanta si protectie. Renumite pentru calitate, stabilitatea culorilor si al stratului antizgariere, foliileauto sunt durabile si nu necesita o intretinere speciala.

Avantajele oferite de o folie pentru automobile, conform anagajatilor unui service care monteaza folii auto in Sibiu sunt urmatoarele:

 • O folie auto retine lumina si creste confortul la volan, reducand astfel efectul de orbire de la farurile masinilor din spate.
 • Datorita stratului de protectie impotriva razelor ultraviolete, ea previne decolorarea interiorului. De asemene, e bine de stiut ca nu scade vizibilitatea pe timp de noapte.
  Daca va montati folie auto, aceasta creste eficienta instalatiei de aer conditionat.
 • Dau un aspect mai elegant exteriorului masinii.
 • Protejeaza impotriva indiscretiei si a hotilor.
 • Reduc semnificativ caldura si stralucirea in interiorul masinii.
 • Resping peste 99% din radiatiile UV fara a innegri sau a colora geamurile masinii.
 • Retine cioburile in caz de accident (folia auto actioneaza ca un invelis ce tine cioburile lipite prevenind astfel imprastierea cioburilor geamului crapat).
 • Dupa aplicarea de folie auto omologata obiectele din interior (telefoane, genti, instalatie audio, marfa) nu mai sunt o prada usoara pentru raufacatori.
 • Filtreaza cantitatea cea mai daunatoare a caldurii solare.
 • Dupa montaj, din exterior nu se vede in masina iar vizibilitatea din interior spre exterior este foarte buna.

Cum e construita o folie pentru masini?

Produsele pentru geamurile autovehiculelor au o constructie speciala dezvoltata pentru a satisface atat conditiile de siguranta in trafic cat si pe cele de eficienta in exploatare, informeaza site-ul Folie-auto.net, cu mai multe straturi. Acestea sunt:

Strat rezistent la abraziune

Acesta are scopul de a permite montajul de folie pe geamul masinii si intretinerea ei fara a fi zgariata. In plus, confera foliei un plus de rezistenta la actiunea diversilor agenti abrazivi.

Strat de bariera impotriva razelor UV

Acesta reduce efectul de decolorare si imbatranire a tuturor materialelor din interiorul automobilului, care sunt protejate astfel. In plus, realizeaza su protectia straturilor urmatoare de folie si adeziv impotriva imbatranirii accelerate datorate razelor UV.

Film din poliester colorat

Acesta este un strat activ din punct de vedere al culorii. Calitatile principale sunt legate de lipsa reflexiei razelor luminoase, claritate, fara distorsionarea imaginii, omogenitatea culorii.

Adeziv preso-activ

Adezivul ajuta la lucrabilitatea lui care va permite aplicarea si mentinerea aderentei foliilor la suprafete cu grad ridicat de curbura. Cel mai ridicat coeficient de transparenta, fara distorsionarea imaginii.

Strat solubil de protectie a adezivului

Acesta permite protejarea si conservarea calitatilor deosebite ale adezivului pana la aplicarea foliei, precum si imbunatatirea considerabila a lucrabilitatii acesteia.
Liner din poliester (antiefractie).

Acesta protejeaza pe perioada transportului si a stocarii toate celelalte straturi active ale foliei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *