Inchirieri microbuze in Sibiu pentru ziua nuntii – Cum procedam?

O cina delicioasa, discursuri emotionante si un concurs de dans, astea sunt ingredientele pentru o petrecere spectaculoasa, insa singurul lucru care trebuie sa se intample pentru ca nunta ta sa fie de succes este, ei bine, sa te mariti, iar pentru a face asta trebuie sa stii cum sa alegi o firma de inchirieri microbuze din Sibiu pentru a fi sigura ca invitatii o sa ajunga la ceremonie la timp. Greselile legate de transport vor face ca ziua sa inceapa prost si invitatii vor ramane cu un gust amar. In continuare sunt cateva sfaturi legate de serviciul ales pentru ziua nuntii care te vor ajuta sa ai o zi linistita, si invitatii tai o calatorie distractiva.

1. Rezerva masini si microbuze din timp

Trebuie sa alegi si sa rezervi masini si microbuze cu aproximativ sase luni inainte de nunta (dupa ce stabilesti cu exactitate data nuntii, locatiile pentru ceremonie si petrecere, numarul de invitati, etc.). Daca vrei sa iti organizezi nunta in aprilie, mai, iunie – lunile cu cele mai multe ceremonii – va trebui sa rezervi transportul cu firma de inchirieri microbuze in Sibiu cu mult mai mult timp inainte. Acelasi lucru se aplica si daca iti doresti o masina vintage, deoarece acestea sunt limitate ca numar, spre deosebire de limuzinele sau microbuzele obisnuite.

2. Nu iti lasa invitatii de izbeliste

Daca ai multi invitati din afara orasului, ia in considerare posibilitatea de a inchiria un microbuz pentru transportul de la hotel la locatia ceremoniei si a petrecerii, si apoi inapot la hotel. In acest fel, nimeni nu trebuie sa isi faca griji ca se va rataci intr-un oras necunoscut sau sa desemneze soferi. Un microbuz de inchiriat sau un autocar poate fi suficient ( desi va trebui sa faca mai multe ture). De asemenea, poti alege ceva special, cum ar fi o masini care se potrivesc cu tema nuntii sau autocare pentru a vizita orasul.

3. Mergi personal la firma

Ai rezervat vreodata o masina online numai pentru a fi dezamagit/a de masina cu care te-ai ales? Nu lasa ca asta sa se intample in ziua nuntii tale. Cauta online diferite companii care pun la dispozitie microbuze de inchiriat in Sibiu, suna la cateva pentru informatii, iar cand esti gata sa faci alegerea finala, mergi personal pentru a face rezevarea. In acest fel vei putea verifica masinile si microbuzele pe care le vei avea in ziua nuntii, si te poti asigura ca nu vei avea parte de surprize neplacute.

4. Adauga 20 -30 de minute in plus pentru fiecare tura

Intarzierile din cauza traficului pot strica orice zi, si cu siguranta nu vrei sa ai parte de asa ceva in ziua nuntii. Acorda ceva timp in plus fiecarei calatorii pe care o vei face, in caz ca apare vreo intarziere neasteptata si ia in considerare ca nu este usor sa convingi oamenii pregatiti de distractie sa se urce in microbuzele inchiriate. Daca vrei sa fii extrem de prudenta, fa un test pentru a verifica cat timp iti ia sa ajungi la locatii, urmarind ruta exacta, ora si ziua din saptamana in care va avea loc evenimentul. Asigurate ca in ziua nuntii nu sunt programate alte evenimente care ar putea sa produca intarzieri ale traficului (festivaluri, competitii sportive, etc.).

5. Adauga in buget plata pentru timpul de asteptare

Cele mai multe companii de inchiriari microbuze taxeaza pe ora, iar perioada minima pentru a inchiria este in mod obisnuit de 3 ore. In cele mai multe cazuri, asta inseamna ca va trebui sa platesti pentru intrega zi. In orice caz, calculeaza numarul total de ore dintre prima tura catre biserica si ultima tura de dupa petrecere pentru a determina daca este necesar sa platesti pentru timpul de asteptare.

6. Compune o lista de melodii

Nu lasa ca drumul catre biserica sa decurga in liniste. Compune o lista cu cateva dintre melodiile tale preferate pentru a te acompania in acesta zi speciala. Nu uita nici de invitatii tai, compune si pentru ei liste de melodii care le vor imbunatati starea de spirit si pune-le la dispozitia soferilor companiei de inchirieri microbuze in Sibiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *