Infiintari firme Sibiu

Etapele infiintarii unei firme

In ciuda faptului ca si Romania la fel ca multe alte state din lume, trece printr-o criza economica in realizare, situatia pe plan financiar nu e chiar atat de sumbra pe cat ar parea. Astfel, zilnic, alaturi de zecile de firme care intra in insolventa, alte zeci isi deschid portile. Aceasta pentru faptul ca mereu se vor gasi nise profitabile, chiar si pe timp de criza. Un exemplu banal, poate cel mai banal dintre toate, il reprezinta categoric magazinele second hand, atat offline cat si online.

Dar sa lasam aceste detalii la o parte si sa vedem care sunt mai exact, etapele infiintarii unei firme. Bineinteles, sunt constient ca nu trebuie sa va spun eu de pregatirile initiale, de pornirea afacerii,de rularea banilor, etc. Planul prezentat aici reprezinta modalitatea cea mai simpla si mai scurta de a intra in legalitate cu afacerea pe care o conduceti.

Daca vreti sa infiintati o firma, nu veti avea nevoie de o suma imensa de bani, daca la asta va ganditi. De exemplu, puteti infiinta un SRL unde capitalul social minim este de numai 200 lei. Pe langa aceasta, se adauga bineinteles alte taxe, percepute in mare parte de Registrul Comertului pentru inregistrare firma si alte chestii ce tin de birocratie, ne informeaza un business care se focuseaza pe infiintari firme Sibiu de peste 5 ani de zile.

Pentru inceput asadar, daca aveti deja banii, trebuie sa verificati daca denumirea pe care o doriti, este libera. Mai exact, eu nu as putea in veci sa folosesc un nume deja existent, pentru firma mea (eg.Coca Cola, Nike, etc.) ci am nevoie de un nume unic pe care pentru inceput il rezerv doar.

La final, trebuie doar sa depuneti dosarul cu toate actele necesare la Registrul Comertului. Daca toata cheltuiala ar ajunge undeva la 600 Ron cu toate taxele, ati putea gasi totusi indicat sa apelati la un specialist in infiintari firme in Sibiu care sa se ocupe in totalitate de dosarul viitoarei voastre firme. Costurile vor fi ceva mai mari, insa rezultatele mult mai rapide si fara batai de cap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *