Reparatii parbrize Sibiu – Intrebari frecvente

Va bucurati de un drum cu masina intr-o zi insorita cand, dintr-o data, auziti sunetul unei pietricele lovind si apoi sarind de pe parbrizul masinii. Ei bine, aceasta este o imagine familiara pentru proprietarii de masini. S-ar putea sa recunoasteti o ciobitura sau o fisura in parbrizul masinii. Si acum, stiti, trebuie sa va duceti masina la un service pentru a repara fisurile parbrizului.Daca nu sunteti familiarizati cu astfel de cazuri de deteriorare a parbrizului, probabil sunteti confuz intre ce trebuie sa faceti si ce nu. Dar, in mod firesc, aveti cateva intrebari care vi se invart in cap. Asadar, asezati-va si aruncati o privire la intrebarile frecvente despre parbrizul crapat si repararea acestuia:

Fisura se poate repara?

Raspunsul la aceasta intrebare este foarte relativ si variabil. Nu toate ciobiturile si fisurile din parbriz se pot repara.

Pentru a repara fisurile din parbriz, tehnicianul de la firma de reparatii parbrize trebuie sa examineze adancimea patrunderii, pozitionarea daunelor, dimensiunea si natura acestora si numarul de ciobituri sau fisuri. De exemplu, o fisura care se afla pe aria de vizibilitate a soferului depaseste domeniul de reparatii. De asemenea, o fisura care depaseste 40 mm in diametru nu poate fi reparata, si necesita inlocuirea parbrizului. De fapt, daca parbrizul a suferit anterior reparatii, este putin probabil sa poata fi reparate fisurile din parbriz. In toate aceste cazuri, inlocuirea este singura optiune la indemana si cea mai sigura.

Cat dureaza procesul de reparare a parbrizului?

Gradul de deteriorare a parbrizului determina durata procesului de reparare a fisurilor din parbriz. De obicei, unui profesionist ii ia undeva la aproximativ treizeci de minute pentru a efectua o reparatie a ciobiturilor. Cu toate acestea, daca parbrizul are mai multe ciobituri, va fi nevoie de mai mult timp pentru a-l repara. Dar, din nou, gravitatea daunelor joaca un rol semnificativ in luarea deciziei timpului necesar repararii complete a fisurilor din parbriz.

Cum va arata parbrizul dupa procedura de reparatie?

Aceasta intrebare ii macina adesea proprietarii de masini, si pe buna dreptate. Cu toate acestea, este important sa intelegem ca repararea geamurilor nu este o procedura cosmetica. Motivul pentru care se repara parbrizul este pentru a preveni raspandirea fisurii. Nu se refera la restabilirea valorii nominale a vehiculului dumneavoastra.

Asadar, dupa procesul de reparatii, este posibil ca parbrizul masinii dumneavoastra sa nu arate impecabil. Cu toate acestea, daca fisura este minora, va puteti astepta sa dispara complet dupa ce tehnicianul o repara. Rezultatele variaza de la o parbriz la altul, conform site-ului www.reparatiiparbrize.net.

Cand pot folosi vehiculul dupa reparatii?

Desi procesul de reparatie poate dura aproximativ 30-45 de minute, nu este recomandat sa conduceti imediat dupa. Condusul imediat dupa interventia tehnica va poate influenta starea de bine. Adezivul folosit pentru a repara fisurile din parbriz necesita un timp in plus pentru a se usca si a se intari inainte de a putea conduce din nou masina in siguranta. Adezivul trebuie sa se etanseze complet pentru a obtine rezultate optime si standarde de siguranta. In caz contrar, geamul se poate modifica in timp ce conduceti, devenind vulnerabil la mai multe daune. Deci, trebuie sa va asigurati in avans cateva ore inainte de a vizita centrul de service.

Furnizorii de servicii de reparatii profesionale ale parbrizelor ofera garantie?

Daca va duceti masina la experti de reparatie si inlocuire a geamurilor auto, acestia va vor oferi mai multe optiuni de garantie. Trebuie sa va asigurati ca furnizorul de servicii va ofera o perioada de garantie suficient de buna pentru a asigura manopera. Va va ajuta sa determinati excelenta serviciului, deoarece perioadele mai lungi de garantie indica o manopera fiabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *